NOVA MINIDEIXALLERIA PER A MINIRESIDUS A RENAU (TARRAGONA)

Ja funciona a ple rendiment la nova minideixalleria de Renau (Tarragonès). L’Ajuntament ha instal·lat aquest equipament a la nova vorera  d’entrada al municipi, per facilitar la recollida selectiva i reciclatge de petits residus d’ ús domèstic.

Concretament, els residus que es poden reciclar a la minideixalleria de Renau són: cartutxos d’impressora, aparells elèctrics i electrònics (RAEE) de petit format, piles, acumuladors i bateries de mòbil, bombetes de tot tipus, i bolígrafs.

Aquesta minideixalleria està gestionada per l’empresa vallesana Blipvert Recologics, amb la qual s’ha signat un conveni per dur a terme el servei integral consistent en el manteniment tècnic i neteja periòdica de la minideixalleria, la impressió i fixació dels cartells, la recollida dels residus, el seu transport a reciclatge i la elaboració dels fulls de seguiment de residu de l’Agència de Residus de Catalunya.

El contenidor disposa de dos finestres de vidre dissenyades per la comunicació municipal, la qual cosa permet l’Ajuntament realitzar campanyes de comunicació de manera elegant i sostenible. Els cartells instal.lats inicialment a la nova minideixalleria son obra de l’artista Edu Polo Bosch, i ens consciencien de la natura, fauna, i patrimoni que envolta Renau.
La minideixalleria romandrà sempre oberta, en servei les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.

Redueix, reutiliza, i com a última opció, recicla.
Blipvert Recologics, 2022