BARBERÀ DEL VALLÈS (Barcelona) ASSOLEIX LA FITA DELS 20.000 QUILOS DE PETITS RESIDUS RECICLATS A LES SEVES MINIDEIXALLERIES

Una dada a valorar molt positivament tenint en compte, sobretot, que són petits residus d’ús domèstic que pesen molt poc, però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Per exemple: una pila de botó pesa només un gram, però el seu mercuri podria arribar a contaminar 600.000 litres d’aigua.

CADA COSA AL SEU LLOC

A les minideixalleries de Barberà del Vallès podeu dipositar tot tipus de piles, bateries i acumuladors, bombetes led i baix consum, cartutxos d’impressora, discos CD/DVD, i RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format.

Les minideixalleries urbanes esdevenen un referent del reciclatge al carrer, i estàn obertes les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Consoliden l’aposta pel reciclatge del nou servei de l’Ajuntament, i transformen els petits residus contaminants en nous recursos per la ciutat.

Innovadores i sostenibles, també actuen com a suport de comunicació exterior, fomentant el civisme, la solidaritat, la cultura, i el comerç local.