EL CATLLAR (TARRAGONA) POSA EN SERVEI NOVES MINIDEIXALLERIES PER AL RECICLATGE DE MINIRESIDUS

L’ Ajuntament del Catllar ha instal.lat una nova xarxa de minideixalleries urbanes per la recollida selectiva i reciclatge de petits residus. Ubicades estratègicament per tal de facilitar el reciclatge de petites deixalles domèstiques que abans s’ havien de portar fins a la deixalleria, a les noves minideixalleries del Catllar podeu reciclar fins a 7 fraccions diferents, com ara: discos CD i DVD, cartutxos de tinta d’impressora, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, tot tipus de bombetes LED o baix consum, i taps de suro.

Les noves minideixalleries ja estan en servei al Catllar de manera permanent, els 7 dies de la semana i els 365 dies de l’any (enguany, 366). A més, cada minideixalleria disposa de dos finestres de vidre dissenyades per la comunicació municipal, la qual cosa permet l’Ajuntament informar els ciutadans de manera pràctica, elegant i, sobre tot, sostenible.

Gràcies al sistema patentat de boques intercambiables, el Consistori s’assegura estar al dia en el reciclatge de miniresidus, i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els residus a recollir sense despeses addicionals. Ves a saber quines rampiones guardarem als calaixos en el futur.

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

Tota la informació al voltant de les minideixalleries urbanes blipvert fent clic aquí.
Blipvert Recologics, 2024