EN SERVEI DES D ‘AVUI LES NOVES MINIDEIXALLERIES DE TORRELAVIT (ALT PENEDÈS)

Les minideixalleries de Torrelavit s’han instal.lat a la Pineda i a Can Rossell de la Serra. Aquest va ser el projecte més votat dels tretze presentats als Pressupostos Participatius de 2023-24.

L’ Ajuntament de Torrelavit ha posat en servei dues minideixalleries urbanes per facilitar la recollida selectiva i reciclatge de miniresidus. Estan ubicades estratègicament per tal de facilitar el reciclatge de petites deixalles domèstiques que abans s’ havien de portar fins a la deixalleria perquè no podien anar a cap altre contenidor del carrer. A les noves minideixalleries de Torrelavit podeu reciclar fins a 7 fraccions diferents, com ara: discos CD i DVD, cartutxos de tinta d’impressora, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, tot tipus de bombetes LED o baix consum.

Les noves minideixalleries ja estan en servei a Torrelavit de manera permanent, els 7 dies de la semana i els 365 dies de l’any (enguany, 366). A més, gràcies al sistema patentat de boques intercambiables, el Consistori s’assegura estar al dia en el reciclatge de miniresidus, i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els residus a recollir sense despeses addicionals. Ves a saber quines rampiones guardarem als calaixos en el futur.

Llegir la notícia a elcargol.com

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

Tota la informació al voltant de les minideixalleries urbanes blipvert fent clic aquí.
Blipvert Recologics, 2024