EN SERVEI UNA NOVA MINIDEIXALLERIA URBANA A SANT QUINTÍ DE MEDIONA (ALT PENEDÈS)

Des d’ avui mateix, ja funciona a ple rendiment la nova minideixalleria de Sant Quintí de Mediona.

L’Ajuntament ha instal·lat aquest nou equipament per facilitar la recollida selectiva i reciclatge de petits residus d’ ús domèstic que no es poden llençar a cap altre dels contenidors de superfície existents al carrer, i que abans s’ havien de portar fins a la Deixalleria.

Concretament, els residus que es poden reciclar a la nova minideixalleria de Sant Quintí de Mediona són: discos CD i DVD, cartutxos d’impressora, aparells elèctrics i electrònics (RAEE) de petit format, tot tipus de piles, acumuladors i bateries de mòbil, i bombetes de LED i de baix consum.

Aquesta minideixalleria està gestionada per l’empresa vallesana Blipvert Recologics, amb la qual s’ha signat un conveni per dur a terme el servei integral consistent en el manteniment tècnic i neteja periòdica de la minideixalleria, la fixació dels cartells, la recollida dels residus, el seu transport a reciclatge, i la elaboració dels fulls de seguiment de residu de l’Agència de Residus de Catalunya. El Consistori disposarà en qualsevol moment de les dades de recollida de la nova minideixalleria en l’aplicació on-line que l’ intranet de Blipvert ofereix als Ajuntaments, a la secció d’usuaris d’aquesta mateixa web.

El contenidor disposa de dos finestres de vidre dissenyades per la comunicació municipal, la qual cosa permet l’Ajuntament realitzar campanyes de comunicació de manera gratuita.

La minideixalleria romandrà sempre oberta, en servei les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.

Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.

https://www.santquintimediona.cat