EN SERVEI DES D’ AVUI LES NOVES MINIDEIXALLERIES MUNICIPALS DE CÀNOVES I SAMALÚS

Avui han quedat instal.lades les noves minideixalleries urbanes de Cànoves i Samalús, destinades a la recollida selectiva de residus petits que, tot i ser petits, poden arribar a ser molt contaminants si no es reciclen correctament, com ara les piles de botó.

Les 7 bústies de les minideixalleries es trien amb la voluntat de facilitar al màxim el reciclatge de residus domèstics, i poden variar en funció de la demanda popular. Inicialment, els residus que es recullen a Cànoves i Samalús són: discos CD/DVD, cartutxos d’impressora, Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE) de petit format, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, bombetes de baix consum i bombetes de led.

Les minideixalleries s’han convertit en un referent del reciclatge al carrer i són obertes les 24 hores i els 365 dies de l’any. S’ han instal.lat de manera estratégica per acostar el reciclatge a la gent, que ara podrà reciclar els petits residus ben a prop. A més, a la vegada que reciclatge, les minideixalleries blipvert ofereixen suports de comunicació ecològica que gestionarà el consistori.

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.