L’ AJUNTAMENT DE CABANES (GIRONA) ESTRENA NOU SERVEI DE MINIDEIXALLERIA URBANA

L’ Ajuntament de Cabanes ha instal·lat una minideixalleria que ja funciona a ple rendiment des d’aquest matí al centre de la vila. Ubicada estratègicament davant del casino per tal de facilitar el reciclatge de petites deixalles domèstiques que abans s’ havien de portar fins a la deixalleria, a la nova minideixalleria de Cabanes podeu reciclar fins a 7 petits residus diferents, com ara: discos CD i DVD, piles, bateries i acumuladors, cartutxos de tinta, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, i tot tipus de bombetes. A més, aquest nou servei municipal de reciclatge és ininterromput (7/24).

Les boques de residus són fàcilment intercambiables, d’aquesta manera el Consistori s’assegura estar al dia i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els 7 residus en funció de la demanda popular.

Aquest nou equipament també disposa de panells de comunicació ecològica, on l’ Ajuntament pot assabentar els ciudadans dels serveis que tenen a la seva disposició, d’una manera elegant i sostenible.

El servei de manteniment, neteja, fixació de cartells, i recollida i transport dels residus, és a càrrec de l’empresa Blipvert Recologics.

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

http://www.cabanes.cat

Veure notícia al Facebook de l’ Ajuntament de Cabanes