LA CANONJA INSTAL.LA MINIDEIXALLERIES PER FACILITAR LA RECOLLIDA SELECTIVA DE MINIRESIDUS

L’Ajuntament de La Canonja instal·la dues minideixalleries per facilitar la recollida selectiva de petits residus especials.

L’Ajuntament de la Canonja ha instal·lat dues minideixalleries al poble per promoure i facilitar la recollida selectiva i reciclatge de petits residus especials d’ús domèstic que poden ser altament contaminants i tòxics, com és el cas de les piles, les bateries i acumuladors, els aparells elèctrics i electrònics de petit format (mòbils, calculadores…), els cartutxos d’impressora, les bombetes, els CD i DVD i, a més, els taps de suro.

Aquests dos contenidors de recollida selectiva, que estan ubicats davant del poliesportiu municipal i a l’avinguda Manuel Carrasco i Formiguera, davant del parc infantil, s’adapten completament a l’espai urbà i optimitzen l’espai públic amb la recollida de set productes a una mateixa minideixalleria.

A la Canonja, la instal·lació d’aquests contenidors ha estat gràcies a les propostes ciutadanes del procés dels Pressupostos Participatius 2022-2023.

Llegir notícia original al portal de l’Ajuntament lacanonja.cat

Llegir la notícia al diari digital TARRAGONA21

Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.
Blipvert Recologics, 2024