LA PRIMERA MINIDEIXALLERIA URBANA DE PETITS RESIDUS DE LLAVANERES (BARCELONA)

Minideixalleria davant de Ca l'Alfaro

El passeig de la Mare de Déu de Montserrat, just davant de Ca l’Alfaro, és el punt on s’ha instal·lat la primera minideixalleria de Llavaneres. S’hi recull des de piles fins a bombetes i bateries de mòbils, entre d’altres.

Sant Andreu de Llavaneres compta amb una minideixalleria urbana de petits residus especials d’ús domèstic que permet recollir de manera selectiva piles, bateries de mòbils, residus d’aparells elèctrics i electrònics, CD’s-DVD’s, cartutxos d’impressora d’injecció i bombetes de baix consum.

Les minideixalleries són uns plafons fixes d’uns 2 metres d’alt per 1 d’ample i només 26 cm de profunditat amb compartiments destinats a recollir aquests petits residus.

Aquesta primera minideixalleria s’ha col·locat davant de Ca l’Alfaro, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat i la previsió és instal·lar-ne una segona davant de l’estació de tren, un cop s’acabin les obres, durant el primer trimestre del 2011.

La instal·lació d’aquests punts de reciclatge és possible gràcies al conveni que l’Ajuntament de Llavaneres ha signat amb l’empresa Blipvert SL, que assumeix el cost de la instal·lació. L’empresa també s’encarrega de manera gratuïta del servei de neteja, la recollida dels residus i el seu transport a reciclatge.

http://ajllavaneres.cat/document.php?id=4241