Les Franqueses (Barcelona) instal·la quatre minideixalleries arreu del municipi

Font: Ajuntament de Les Franqueses

http://www.lesfranqueses.cat/actualitat/noticies/2013/10/28/les-franqueses-instal-la-quatre-minideixalleries-en-diferents-punts-del-municipi

L’Ajuntament de les Franqueses del Vallès va instal·lar dijous passat quatre minideixalleries a diferents punts del municipi. Cada minideixalleria disposa de set boques per poder-hi llençar aquells residus que no es poden dipositar als contenidors de carrer. De moment, disposen de dos forats per desar-hi les bombetes de baix consum, dos més per a piles i bateries de mòbils, un per a CD o DVD, un per a cartutxos d’impressora i un per a aparells elèctrics i electrònics de petit format.

 

Les minideixalleries estan situades a la cantonada de la carretera de Ribes amb el carrer de la Mare de Déu de Montserrat, a la plaça l’Espolsada, a la rotonda de Can Mònic i al davant de l’estació de Renfe de Bellavista. Aquesta actuació, com passa en altres municipis del Vallès Oriental, no ha tingut cap cost per a l’Ajuntament, ja que tant la seva instal·lació com la gestió dels residus (recollida i tractament) es paguen amb la publicitat que porten aquests punts.

Font: NacióGranollers

per Redacció, 28 d’octubre de 2013 a les 19:00