LES MINIDEIXALLERIES DE SANT LLORENÇ DESCARDASSAR (MALLORCA) LLUEIXEN COM NOVES 5 ANYS DESPRÉS

LES MINIDEIXALLERIES URBANES BLIPVERT SÓN DE FERRO,
I SABEM COM RECICLAR-LES DE MANERA SOSTENIBLE.

El servei de manteniment tècnic Blipvert Recologics permet els Ajuntaments disposar d’una xarxa de minideixalleries sempre impecable, i oferir un doble servei de recollida selectiva i comunicació de máxima qualitat i eficiència.

Les minideixalleries són un canal directe de comunicació per l’Ajuntament de Sant Llorenç Descardassar que informa puntualment les usuaries de les millores incorporadas a la seva localidad en materia de reciclatge de residus i educación cívica.

Una altra bona notícia són els percentatges de recollida de les minideixalleries. Una dada a valorar molt positivament tenint en compte, sobretot, que són petits residus  que pesen molt poc però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Per a mostra, un botó: una pila de botó pesa només un gram, però el seu mercuri podria arribar a contaminar 600.000 litres d’aigua.

Les minideixalleries urbanes consoliden l’històrica aposta de l’Ajuntament de Sant Llorenç Descardassar per la recollida selectiva, que és el moment decisiu en el procés de reciclatge dels residus domèstics.

CADA COSA AL SEU LLOC.

A les minideixalleries de Sant Llorenç Descardassar hi podeu dipositar tot tipus de piles i bateries, de bombetes, de cartutxos d’impressora, discos CD’s-DVD’s i RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format.

Estan obertes les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

Font: Blipvert Recologics