3 NOVES MINIDEIXALLERIES COMPLEMENTEN EL SERVEI DE RECICLATGE A PALS (BAIX EMPORDÀ)

L’ Ajuntament de Pals ha instal·lat tres noves minideixalleries urbanes que complementen el servei tradicional de deixalleria fixa i ja donen servei a diferents indrets del municipi: davant del Pavelló, al Vial dels Masos, i al costat de l’Oficina de Turisme de la Platja.

Ubicades estratègicament per tal de facilitar el reciclatge de petites minideixalles domèstiques, a les noves minideixalleries de Pals podeu reciclar fins a 7 petits residus diferents, com ara discos CD i DVD, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, cartutxos de tinta d’impressora, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, i tot tipus de bombetes.

Gràcies al sistema patentat de boques intercambiables, el Consistori s’assegura estar al dia, i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els residus a recollir. El servei de minideixalleries urbanes és molt pràctic ja que és ininterromput (24/7/365).

A més, aquest nou equipament també disposa de dos panells de comunicació ecològica, on l’ Ajuntament pot assabentar els ciudadans dels serveis que tenen a la seva disposició, d’una manera elegant i sostenible.

El servei integral, que inclou manteniment tècnic, neteja periòdica, fixació de cartells, i recollida i transport dels residus, és a càrrec de Blipvert Recologics, empresa especializada en el servei de reciclatge amb minideixalleries urbanes i qualificada per l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya pel transport de residus perillosos como ara les piles o les bombetes de baix consum.

 

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

Tota la informació al voltant de les minideixalleries urbanes fent clic aquí.

Blipvert Recologics, 2022.