TORROELLA DE  MONTGRÍ I L’ESTARTIT INSTAL.LEN CINC MINIDEIXALLERIES PER RECICLAR MINIRESIDUS

L’ Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’ Entitat Descentralitzada de l’ Estartit han instal·lat cinc (5) minideixalleries urbanes que ja donen servei a ple rendiment a diferents indrets de la vila.

Ubicades estratègicament per tal de facilitar el reciclatge de petites deixalles domèstiques que abans s’ havien de portar fins a la deixalleria, a les noves minideixalleries de Torroella de Montgrí podeu reciclar fins a 7 petits residus diferents, com ara: discos CD i DVD, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, cartutxos de tinta d’impressora, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, carregadors, i tot tipus de bombetes.

Gràcies al sistema patentat de boques intercambiables, el Consistori s’assegura estar al dia en el reciclatge de miniresidus, i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els residus a recollir en funció de la demanda popular.

Aquest nou equipament també disposa de dos panells de comunicació ecològica, on l’ Ajuntament pot assabentar els ciudadans dels serveis que tenen a la seva disposició, d’una manera elegant i sostenible.

El servei de minideixalleries urbanes és molt pràctic ja que s’adapta perfectamente a l’entorn urbà, i és ininterromput (24/7/365).

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

Tota la informació al voltant de les minideixalleries urbanes fent clic aquí.

Nota de premsa interna. Blipvert Recologics, 2021.