RÈCORD DE RECICLATGE A LES MINIDEIXALLERIES DE PARETS EL 2022: 789 KG. RECOLLITS EN UN SOL ANY

789 Kg. Una xifra a valorar molt positivament tenint en compte, sobretot, que són petits residus d’ús domèstic que pesen molt poc, però a la vegada poden contaminar el medi si no es reciclen adequadament. Per exemple: una pila de botó pot pesar únicament 1 gram, però el seu mercuri podria arribar a contaminar l’aigua de tota una piscina olímpica.

Hores d’ara, la xarxa de minideixalleries de Parets del Vallès ja acumula gairebé 6 tones de petits residus reciclats, exactament  5.862 Kg.

Les minideixalleries estan específicament dissenyades i fabricades amb criteris de sostenibilitat per durar indefinidament. Durant tots aquests anys s’han anat fent -de manera regular- les feines de sanejament i repintat perquè llueixin sempre amb la lluminositat del primer dia.

CADA COSA AL SEU LLOC

Les minideixalleries també són un suport de comunicació ecològica que fomenta la solidaritat, la cultura i el comerç de proximitat.

 

A les minideixalleries urbanes de Parets podeu reciclar discos CD/DVD/BlueRay, cartutxos de tinta d’impressora, RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format, piles, bateries i acumuladors, i tot tipus de bombetes (convencionals, LED, i de baix consum). A més, tan sols substituint les bústies d’entrada, l’Ajuntament va adaptant les minideixalleries per reciclar els nous residus emergents. Vés a saber quines rapoines guardarem al calaix en el futur.

LOCALITZACIÓ DE LA XARXA DE MINIDEIXALLERIES DE PARETS. TRIA LA TEVA:

  1. Avda. Catalunya (entre Avda. Pedra del Diable i c/ M. Roig)
  2. Avda. Catalunya – c/ Pere Castells
  3. Avda. Catalunya – c/ Josep Tarradelles
  4. Avda. Francesc Macià – c/ Víctor Català
  5. Avda. Catalunya – Plaça Camp de les Peces

 

Redueix, reutiliza, i com a última opció, recicla.
Blipvert Recologics, 2023.