CERDANYOLA DEL VALLÈS ASSOLEIX AQUEST 2019 LA FITA DELS 10.000 QUILOS DE PETITS RESIDUS RECICLATS A LES MINIDEIXALLERIES

Una dada a valorar molt positivament, tenint en compte, sobretot, que són petits residus d’ús domèstic que pesen molt poc, però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Per a mostra, un botó: una pila de botó pesa només un gram, però el seu mercuri podria arribar a contaminar 600.000 litres d’aigua.

Amb aquestes dades de reciclatge tan espectaculars, la xarxa de minideixalleries urbanes de Cerdanyola es dispara com una de les que més recicla de tot el país, i consolida l’aposta de la ciutat pel medi ambient. Les minideixalleries urbanes s’han convertit en un referent del reciclatge als carrers de Cerdanyola, i estàn obertes les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Innovadores i sostenibles, també actuen com a suport de comunicació exterior, fomentant la solidaritat, la cultura, i el comerç local.

Des de Blipvert Recologics volem agrair especialment l’esforç de Cerdanyola al dia: gràcies al seu treball, i la seva interacció amb el comerç local de la ciutat, el servei de minideixalleries urbanes no ha costat ni un sol euro a cerdanyolenques i cerdanyolencs.

 Cada cosa al seu lloc.

Ara mateix, a les minideixalleries de Cerdanyola podeu dipositar tot tipus de piles i bateries, bombetes, telèfons mobils, cartutxos d’impressora, discos compactes CD/DVD, i RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format. A més, només canviant la imatge de les boques d’entrada, l’Ajuntament va adaptant les minideixalleries als nous residus que el futur ens depara. Ves a saber quines rapoines guardarem al calaix.