COLERA (ALT EMPORDÀ) ESTRENA NOU SERVEI DE MINIDEIXALLERIA

L’ Ajuntament de Colera ha instal·lat avui una minideixalleria urbana amb l’objectiu de facilitar el reciclatge de petits residus especials. El nou equipament ja està en servei DE MANERA PERMANENT,
24 hores/dia,  7 dies/setmana, i 365 dies/any.

Es tracta d’ un contenidor de petit volum, però alhora compartimentat de manera que disposa de set bústies independents, que van a parar a cadascun dels set dipòsits classificadors de miniresidus. Com que els usuaris veuen en cada bústia el nom i la fotografia del residu que estan reciclant, no hi ha confusió, i la segregació es perfecta.

Els set residus a reciclar escollits d’inici pel consistori són: tot tipus de piles, bateries i acumuladors, discos CD i DVD, cartutxos d’impressora, RAEE (Residus d’ Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format, i tot tipus de bombetes, de baix consum i LED.

Com es pot veure a les imatges, la nova minideixallaria de Colera serveix també de suport per una comunicació municipal moderna i ecològica.

A més, el sistema patentat de boques intercambiables permet al consistori adaptar la minideixalleria en qualsevol moment, en funció de la demanda popular. Vés a saber quins nous miniresidus haurem de reciclar en el futur.

 

Tota la informació de les minideixalleries a minis.cat fent clic aquí

Blipvert Recologics, 2022