EL RECICLATGE DE MINIRESIDUS DESPERTA L’ INTERÈS DELS MÉS PETITS A FORNELLS DE LA SELVA

L’ Ajuntament de Fornells de la Selva ha instal·lat avui una minideixalleria urbana amb l’objectiu de facilitar el reciclatge de petits residus especials. El nou equipament ja està en servei DE MANERA PERMANENT (24 hores/dia, 7 dies/setmana, i 365 dies/any).

Es tracta d’ un contenidor de petit volum, però alhora compartimentat de manera que disposa de set bústies independents, que van a parar a cadascun dels set dipòsits classificadors de miniresidus. Com que els usuaris veuen en cada bústia la imatge del residu que estan reciclant, no hi ha confusió, i la segregació es gairebé perfecta.

Com podeu comprovar a la imatge, la instala.lació de la nova minideixalleria ha aixecat molta expectació.

 

Els set residus a reciclar escollits d’inici pel consistori són: discos CD i DVD, cartutxos d’impressora, RAEE (Residus d’ Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, i tot tipus de bombetes, de baix consum i LED.

Com es pot veure a les imatges, la nova minideixallaria de Fornells de la Selva serveix també de suport per una comunicació municipal moderna i ecològica.

El sistema patentat de boques intercambiables permet al consistori adaptar la minideixalleria en qualsevol moment a nous residus emergents, sense despeses innecessàries.

Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.
minis.cat