EN SERVEI A CASTELLNOU DE BAGES UNA NOVA MINIDEIXALLERIA PER FACILITAR EL RECICLATGE DE PILES I MOLT MÉS

L’Ajuntament de Castellnou de Bages ha instal·lat avui una minideixalleria urbana davant mateix del centre cívic municipal, amb l’objectiu de facilitar el reciclatge de petits residus especials a castellnouenques i castellnouencs. El nou equipament ja està en servei DE MANERA PERMANENT (24 hores/dia, 7 dies/setmana, i 365 dies/any).

Es tracta d’ un contenidor de petit volum, però alhora compartimentat de manera que disposa de set bústies independents, que van a parar a cadascun dels set dipòsits classificadors de miniresidus. Com que els usuaris veuen en cada bústia la imatge del residu que estan reciclant, no hi ha confusió, i la segregació es perfecta.

Els set residus a reciclar escollits d’inici pel consistori són: tot tipus de piles, bateries i acumuladors, discos CD i DVD, cartutxos d’impressora, RAEE (Residus d’ Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format, bombetes de baix consum, i bolígrafs.

Com es pot veure a les imatges, la nova minideixallaria de Castellnou de Bages serveix també de suport per una comunicació municipal moderna i ecològica.

El sistema patentat de boques intercambiables permet al consistori adaptar la minideixalleria en qualsevol moment, en funció de la demanda popular.

Tota la informació de les minideixalleries a minis.cat

minis.cat