EN SERVEI ELS NOUS MINIECOPARCS PER RECICLATGE DE MINIRESIDUS A BURRIANA (PLANA BAIXA)

L’Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Medi Ambient, liderada per Noelia Peris, en col·laboració amb FOBESA, han iniciat la campanya de conscienciació del reciclatge “Reciclad´Or Burriana”, en la qual estaran implicats els col·legis i la ciutadania de la capital de la Plana Baixa.

Del 20 al 23 de maig, tres educadors ambientals acudiran als centres educatius i a zones del municipi com el mercat amb l’objectiu d’ensenyar la importància del reciclatge i remarcar les diferents accions que es poden dur a terme per a protegir el medi ambient. A més, l’alumnat participarà mitjançant jocs interactius que els permetran aprendre alhora que es divertixen. Cada vegada que algun d’els/les alumnes/as realitze correctament una acció de reciclatge, serà recompensat amb una medalla d’or que li convertirà en un “Recicla d’Or”.

Les activitats de la campanya estaran recolzades per la instal·lació de papereres de reciclatge als patis de cada col·legi, xarrades informatives, jocs participatius, panells i cartells explicatius, bosses de reciclatge, imants i quatre miniecoparcs distribuïts pel municipi: un en el mercat, un altre en la plaça 9 d’octubre, un en el Grau i un altre en el port, on es podran depositar diversos elements com a cartutxos de tinta d’impressora, xicotets electrodomèstics, piles, bombetes LED, càpsules de café, entre altres.

Este matí, coincidint amb el Dia Internacional del Reciclatge, ha tingut lloc la presentació de la campanya en la Camí d’Onda, en el qual han sigut presents l’Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Medi Ambient, Noelia Peris, l’edil de Via Pública, Mario Trullen, i membres de la directiva de l’empresa Fobesa, que han detallat a l’executiu municipal les accions d’esta iniciativa de manera detallada.

Sobre aquest tema, la regidora de Medi Ambient, Noelia Peris ha explicat que “esta iniciativa no sols busca protegir el nostre entorn, que ja de per si mateix és imprescindible, sinó també impulsar una economia circular que beneficia a tots. Este model econòmic es basa en la reutilització i el reciclatge de materials per a estendre el seu cicle de vida, generant menys residus i promovent la sostenibilitat”. “Estic segura que amb la participació conjunta , aconseguirem transformar la nostra ciutat”, ha conclòs l’edil.

Feu clic ací per llegir la notícia original al web del Magnífic Ajuntament de Burriana
Feu clic ací per llegir la notícia a la cadena SER
Feu clic ací per llegir la notícia a El Periòdic

Redueix, reutiliza, i com a última opció, recicla.
Blipvert Recologics, 2024