EN SERVEI LA NOVA XARXA DE MINIDEIXALLERIES URBANES DE MONT-ROIG DEL CAMP (TARRAGONA)

La regidoria de Residus i Transició Ecològica de l’ Ajuntament de Mont-roig del Camp ha instal·lat 10 minideixalleries urbanes distribuïdes en diversos punts estratègics del nucli urbà i Miami Platja. La instal.lació del servei de minideixalleries s’emmarca en l’ aposta del Consistori per la sostenibilitat i el medi ambient, i apropa a la ciutadania la recollida selectiva de petits residus domèstics. Residus que són molt contaminants i necessiten un tractament especial, però que són tan petits que sempre corren el risc d’acabar perdent-se a les escombreries. Abans s’havien de dur fins a la Deixalleria Municipal però ara ja es poden reciclar al costat de casa.

Els residus escollits d’ entrada pel Consistori són:  discos CD/DVD, bolígrafs i retoladors, tot tipus de piles i bateries, RAEE  (Residus d’Aparells Electrònics o  Elèctrics) de petit format, tot tipus de cartutxos d’impressora, bombetes LED i bombetes de baix consum. El disseny de les minideixalleries permet l’Ajuntament canviar els residus a reciclar en funció dels suggeriments i les necessitats de Mont-roig del Camp.

La instal·lació ha finalitzat avui mateix, i en breu podreu consultar al web municipal els punts de recollida i el detall de tots els residus que s’hi poden dipositar.

Com podeu comprovar a les fotografies de localització, han quedat xulíssimes.

Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla!

Notícia al Facebook de AjuntamentMontroig

Tota la informació de les minideixalleries catalanes a www.minis.cat