SANT MARTÍ SESGUEIOLES HA INCORPORAT EL SERVEI DE MINIDEIXALLERIA PER PILES I ALTRES PETITS RESIDUS ELECTRÒNICS

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, que forma part de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, recentment ha incorporat diferents punts de reciclatge al municipi, i està immers en la seva política d’estalvi energètic.

Pel que fa al reciclatge, recentment es va instal·lar una nova mini deixalleria a la plaça d’Emili Donadeu, per tal de fomentar el reciclatge dels petits residus.

Es tracta d’un contenidor que disposa de dipòsits independents per a l’emmagatzematge de diferents residus que habitualment no se sap on abandonar.

Al municipi també s’han col·locat contenidors de reciclatge d’oli, roba, fluorescents i residus d’aparells elèctrics i electrònics. Amb tot, una sèrie de novetats per fomentar el reciclatge i la conscienciació per la cura del medi ambient.

Per altra banda, també s’està treballant l’estalvi energètic a diferents punts del municipi; en algunes zones ja s’han pogut substituir les bombetes per Leds. A més les oficines de l’Ajuntament s’han acollit al projecte “Passa l’energia!”, un programa de la Gerència de Serveis de Medi Ambient que té com a objectiu vetllar per l’estalvi d’energia als equipaments dels Ajuntaments de la província de Barcelona i destinar els estalvis aconseguits a les llars del municipi que pateixen pobresa energètica.

Font: Infoanoia

http://infoanoia.cat/sant-marti-sesgueioles-estrena-mini-deixalleria/

Font: El Punt Avui

Font: Sostenible.cat

https://www.sostenible.cat/noticia/sant-marti-sesgueioles-actua-per-millorar-el-reciclatge-de-residus-i-lestalvi-denergia