NOVA MINIDEIXALLERIA PER A PETITS RESIDUS EN SERVEI AL BELL MIG DE VILA-SACRA (ALT EMPORDÀ)

L’ Ajuntament de Vila-sacra ha instal·lat una minideixalleria que ja funciona a ple rendiment des d’aquest matí al centre de la vila. Ubicada estratègicament per tal de facilitar el reciclatge de petites deixalles domèstiques que abans s’ havien de portar fins a la deixalleria, a la nova minideixalleria de Vila-sacra podeu reciclar fins a 7 petits residus diferents, com ara: discos CD i DVD, piles, bateries i acumuladors, cartutxos de tinta, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, ulleres, i tot tipus de bombetes. A més, aquest nou servei és ininterromput (7/24).

Les boques de residus són fàcilment intercambiables, d’aquesta manera el Consistori s’assegura estar al dia i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els 7 residus en funció de la demanda popular.

Aquest nou equipament també disposa de dos panells de comunicació ecològica, on l’ Ajuntament pot assabentar els ciudadans dels serveis que tenen a la seva disposició, d’una manera elegant i sostenible.

El servei de manteniment, neteja, fixació de cartells, i recollida i transport dels residus, és a càrrec de Blipvert Recologics, empresa especializada en el server integral de minideixalleries urbanes i qualificada per l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya pel transport de residus perillosos como ara les piles o les bombetes de baix consum.

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

http://www.vila-sacra.cat