LA XARXA DE MINIDEIXALLERIES DEL VALLÈS ORIENTAL CREIX AMB LA INCORPORACIÓ DE VALLROMANES

L’ Ajuntament de Vallromanes ha instal·lat una minideixalleria que ja funciona a ple rendiment des d’aquest matí. Ubicada estratègicament al centre de la vila per tal de facilitar el reciclatge de miniresidus domèstics que abans s’ havien de portar fins a la deixalleria, a la nova minideixalleria de Vallromanes podeu reciclar fins a 7 petits residus diferents, com ara: piles, bateries i acumuladors, cartutxos de tinta d’impressora, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, i tot tipus de bombetes, de baix consum i LED.

Aquest nou servei és ininterromput (24/7/365). A més, les boques de residus són fàcilment intercambiables, d’aquesta manera el Consistori s’assegura estar al día del reciclatge i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els 7 residus en funció de la demanda popular.

Aquest nou equipament també disposa de dos panells de comunicació ecològica, on l’ Ajuntament pot assabentar els ciudadans dels serveis que tenen a la seva disposició, d’una manera elegant i sostenible.

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

Blipvert Recologics, 2022.

 

Per veure la notícia al web de l’Ajuntament de Vallromanes, fes clic aquí.