LES MINIDEIXALLERIES DE LA MANCOMUNITAT LA PLANA LLUEIXEN COM NOVES DESPRÉS DE QUASI 10 ANYS EN SERVEI

Minideixalleries a la seva

SÓN DE FERRO. I SABEM COM RECICLAR-LES DE MANERA SOSTENIBLE.

Les minideixalleries són, a més, un canal directe de comunicació per l’Àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat de La Plana, que informa puntualment les usuaries de les millores incorporadas a la seva localidad en materia de reciclatge de residus.

Una altra bona notícia són els percentatges de recollida de les minideixalleries de la Mancomunitat, per sobre de la mitjana del país, i a punt de superar les 10 tones (10.000 kg.) de petits residus d’ús domèstic reciclats. Una dada a valorar molt positivament tenint en compte, sobretot, que són petits residus  que pesen molt poc però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Per a mostra, un botó: una pila de botó pesa només un gram, però el seu mercuri podria arribar a contaminar 600.000 litres d’aigua.

Les minideixalleries urbanes consoliden l’històrica aposta de la Mancomunitat de La Plana per la recollida selectiva, que és el moment decisiu en el procés de reciclatge dels residus domèstics.

CADA COSA AL SEU LLOC.

A les minideixalleries de la Mancomunitat de La Plana hi podeu dipositar tot tipus de piles i bateries, de bombetes, de cartutxos d’impressora, discos CD’s-DVD’s i RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format. Estan obertes les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

Minideixalleries a la seva