PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS (BARCELONA) ARRIBA ALS 7.000 KG. DE PETITS RESIDUS RECICLATS A LES 3 MINIDEIXALLERIES URBANES

DE RÈCORD: 7 TONES AMB NOMÉS 3 MINIS.

Una dada a valorar molt positivament, tenint en compte, sobretot, que són petits residus d’ús domèstic que pesen molt poc, però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Per exemple: una pila de botó pesa només un gram, però el seu mercuri podria arribar a contaminar 600.000 litres d’aigua. Uns auriculars per mòbil, d’altra banda, pesen menys de 8 grams però d’un n’hi do el que poden enredar.

Amb aquestes dades de reciclatge tan espectaculars, la xarxa de minideixalleries urbanes de Palau-solità i Plegamans es dispara com una de les que més recicla de tot el país, i consolida l’aposta del municipi vallesà pel Medi Ambient. Les minideixalleries urbanes s’han convertit en un referent del reciclatge als carrers de Palau, i estàn obertes les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Innovadores i sostenibles, també actuen com a suport de comunicació exterior, fomentant la solidaritat, la cultura, i el comerç local.

Des de Blipvert Recologics volem agrair especialment l’esforç dels nostres anunciants: gràcies a la seva col.laboració, el servei de minideixalleries urbanes no ha costat ni un sol euro a palauenques i palauencs.

 CADA COSA AL SEU LLOC.

Ara mateix, a les minideixalleries de Palau-solità i Plegamans podeu dipositar tot tipus de piles, bateries i acumuladors, bateries, cartutxos d’impressora, discos compactes CD/DVD, RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format, I tot tips de bombetes. A més, només canviant la imatge de les boques d’entrada, l’Ajuntament va adaptant les minideixalleries als nous residus que el futur ens depara. Ves a saber quines rapoines guardarem al calaix.

Clica aquí per veure la notícia al web de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans