LES 2 MINIDEIXALLERIES DE SENTMENAT JA HAN RECICLAT MÉS DE 2 TONES DE PETITS RESIDUS

Les dos minideixalleries municipals de l’ Ajuntament de Sentmenat ja han reciclat més de dos tones de petits residus, concretament 2.114 quilos. Els residus més recollits han estat piles, bateries i acumuladors, seguits de residus d’aparells elèctrics i electrònics, bombetes, i discos CD i DVD.

Aquesta és una dada a valorar molt positivament, tenint en compte, sobretot, que són petits residus que pesen molt poc, però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Gram a gram costa més reciclar tones, per això, el fet d’ haver reciclat més de 2 tones amb només 2 minis vol dir que el servei funciona correctament a Sentmenat i que els seus habitants responen.

Les minideixalleries urbanes han esdevingut un referent del reciclatge als carrers de Sentmenat, i estàn obertes les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Innovadores i sostenibles, també actuen com a suport de comunicació ecològica.

 CADA COSA AL SEU LLOC

A més, només canviant la imatge de les boques d’entrada, el Consistori pot modernitzar les minideixalleries per encabir els nous residus que el futur ens depari. Ves a saber quines rapoines guardarem al calaix.

Minideixalleria situada a Plaça Sant Menna – Plaça de Joan Olivé (al costat de l’Església)

Minideixalleria situada a Ctra 1415a direcció Caldes de Montbuí – Pg. de la Torre Roja

 

Blipvert Recologics, 2022
Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.