AMPLIACIÓ DE LA XARXA DE MINIDEIXALLERIES D’ABRERA (BARCELONA)

Les 3 minideixalleries que l’ Ajuntament d’Abrera va posar en servei el 2018 han esdevingut un èxit de participació. Ho demostra el fet que han superat amb escreix les 2 tones de miniresidus domèstics reciclats. Una dada a valorar molt positivament tenint en compte, sobretot, que són petits residus  que pesen molt poc però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Per exemple: una pila de botó pot pesar només un gram, però el seu mercuri pot contaminar 2,5 milions de litres d’aigua! (Font: National Geographic).

Les Carpes

 

Ara, el Consistori ha ampliat la xarxa amb 4 noves minideixalleries que ja donen servei a les noves localitzacions d’Avinguda Abrera, Les Carpes, Santa Maria de Vilalba, i Virrei Amat, per fer un total a Abrera de 7 punts de recollida de miniresidus domèstics que no poden anar a cap altre contenidor del carrer.

CADA COSA AL SEU LLOC

A les minideixalleries urbanes d’Abrera podeu dipositar tot tipus de piles, bateries i acumuladors, tot tipus de bombetes convencionals, de baix consum i LED, cartutxos d’impressora, discos CD/DVD, i telèfons mobils.

Avinguda d’Abrera

 

Les minideixalleries urbanes disposen de 2 finestres de vidre dissenyades per fer comunicació ecològica, la qual cosa permet l’Ajuntament realitzar campanyes de comunicació de manera elegant i sostenible.

Santa Maria de Vilalba

 

La xarxa de minideixalleries per miniresidus d’Abrera està sempre en servei,  24 hores al dia, 7 a la setmana i els 365 dies de l’any.

Virrei Amat

https://www.ajuntamentabrera.cat/pl195/actualitat/noticies/id4384/instal-lem-tres-nous-panells-minideixalleria.htm
https://www.radioabrera.cat/pg35/pl8/actualitat.htm

 

Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.

Blipvert Recologics, 2022.