Reciclatge a Riudecols

Ja funciona a ple rendiment la nova minideixalleria a Riudecols (Baix Camp, Tarragona). L’Ajuntament ha instal·lat aquest nou equipament per facilitar la recollida selectiva i reciclatge de petits residus d’ ús domèstic. Concretament, els residus que es poden reciclar a la minideixalleria de Riudecols són: telèfons mòbils, cartutxos d’impressora, tot tipus de RAEE (Residus d’ Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format, piles, bateries i acumuladors, carregadors, bombetes de baix consum i bombetes LED.

Minideixalleries a Riudecols

Aquesta minideixalleria està gestionada per l’empresa vallesana Blipvert Recologics, amb la qual s’ha signat un conveni per dur a terme el servei integral consistent en el manteniment tècnic i neteja periòdica de la minideixalleria, la impressió i fixació dels cartells, la recollida dels residus i el seu transport a reciclatge, i la elaboració dels fulls de seguiment de residu de l’Agència de Residus de Catalunya.

El contenidor disposa de dos finestres de vidre dissenyades per la comunicació municipal, la qual cosa permet l’Ajuntament realitzar campanyes de comunicació de manera completament gratuita.

La minideixalleria romandrà sempre oberta, en servei les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.

http://www.riudecols.cat

Reciclatge a Riudecols