LES MINIDEIXALLERIES BLIPVERT ARRIBEN A SANTA CRISTINA D’ARO (COSTA BRAVA)

L’ Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha endegat un nou servei de reciclatge amb minideixalleries urbanes a la vila. Ubicades estratègicament per tal de facilitar la recollida selectiva de miniresidus domèstics que abans s’ havien de portar fins a la deixalleria municipal, a les noves minideixalleries de Santa Cristina d’Aro podeu reciclar fins a 7 petits residus diferents, com ara: piles, bateries i acumuladors, cartutxos de tinta d’impressora, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, i tot tipus de bombetes de baix consum i LED.

Aquest nou servei és ininterromput (24/7/365). A més, les boques de residus són fàcilment intercambiables, d’aquesta manera el Consistori s’assegura estar al día del reciclatge i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els 7 residus en funció dels residus que el futur ens depari.

Aquest nou equipament també disposa de dos panells de comunicació ecològica, on l’ Ajuntament pot assabentar els ciudadans dels serveis que tenen a la seva disposició, d’una manera elegant i sostenible.

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

Blipvert Recologics, 2022
Enginyeria aplicada al reciclatge de petits RSU

 

Veure la notícia a la revista Baix Empordà