RENOVADA DE MANERA SOSTENIBLE LA XARXA DE MINIDEIXALLERIES DE SANTA PERPÈTUA DE MOGODA

Finalitzen als treballs de renovació i millora de la xarxa de minideixalleries urbanes de Santa Perpètua de Mogoda.

Una altra bona notícia són els percentatges de recollida, a punt de superar les 14 tones (13.834,6kg.) de petits residus d’ús domèstic reciclats. Una dada a valorar molt positivament tenint en compte, sobretot, que són petits residus  que pesen molt poc però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Per a mostra, un botó: una pila de botó pesa només un gram, però el seu mercuri pot arribar a contaminar els milions de litres d’aigua equivalents a una piscina olímpica.

Les minideixalleries urbanes consoliden l’històrica aposta de Santa Perpètua per la recollida selectiva, que és el moment decisiu en el procés de reciclatge dels residus domèstics.

CADA COSA AL SEU LLOC.

A les minideixalleries de Santa Perpètua de Mogoda podeu dipositar tot tipus de piles, bateries i acumuladors, de bombetes, de cartutxos d’impressora, discos CD-DVD i RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format. Estan obertes les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

Les minideixalleries són, a més, un canal directe de comunicació per l’Àrea de Medi Ambient del consistori, que informa puntualment les usuaries de les millores incorporadas a la seva localidad en materia de reciclatge de residus, civisme i medi ambient.