RESTAURADA LA XARXA DE MINIDEIXALLERIES PER MINIRESIDUS DE VILASSAR DE MAR

Reciclatge a Vilassar de MarLES MINIDEIXALLERIES URBANES SÓN DE FERRO, I SABEM COM DEIXAR-LES GUAPES (COM NOVES) DE MANERA SOSTENIBLE.

 

Aquesta setmana han finalizat els treballs de renovació. Les 7 minideixalleries (5 a Vilassar de Mar i 2 a Vilassar de Dalt) han estat sanejades, restaurades, repintades, i modernitzades (s’han substituit les antigues boques de pictogrames per les noves boques d’entrada amb fotografia dels residus).

Una altra bona notícia són els percentatges de recollida de les minideixalleries, que ja han superat les 10 tones (10.000 kg.) de petits residus d’ús domèstic reciclats. Una dada a valorar molt positivament tenint en compte, sobretot, que són petits residus  que pesen molt poc però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Per a mostra, un botó: una pila de botó pesa només un gram, però el seu mercuri podria arribar a contaminar 600.000 litres d’aigua.

Les minideixalleries urbanes consoliden l’aposta de Vilassar per la recollida selectiva, que és el moment decisiu en el procés de reciclatge dels residus domèstics.

CADA COSA AL SEU LLOC.

A les minideixalleries de Vilassar podeu dipositar tot tipus de piles i bateries, de bombetes, de cartutxos d’impressora, discos CD’s-DVD’s i RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format.

Estan obertes les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.