LES MINIDEIXALLERIES PER RECICLAR MINIRESIDUS ARRIBEN A SANT FELIU DE CODINES (VALLÈS ORIENTAL)

Sant Feliu de Codines instal·la una minideixalleria per facilitar el reciclatge de residus especials. S’hi poden dipositar petits elements electrònics que han acabat la seva vida útil.

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha volgut fer un pas més en la millora de la gestió dels residus municipals instal·lant una minideixalleria a la via pública per facilitar el reciclatge de residus de petit format que no es poden dipositar als contenidors.
Els residus que s’hi poden dipositar són, principalment, elements electrònics que ja han acabat la seva vida útil: cd, tòners o cartutxos d’impressora, petits aparells elèctrics o electrònics, piles i bateries o bombetes de baix consum i LED.

Els residus que cal portar a la minideixalleria requereixen un tractament especial per les seves característiques i per això no es poden llançar als contenidors que hi ha al carrer. Elements com les piles o les bateries poden tenir productes químics que mal tractats tenen un gran impacte sobre les persones, la fauna i la flora.

L’empresa que gestiona els residus al municipi aplegarà separadament la brossa al punt de recollida i la portarà fins a la deixalleria municipal que la derivarà cap a les plantes corresponents per al seu tractament adequat.

Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.
Poder veure la notícia original a les xxss de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines.