EN SERVEI ELS NOUS MINIPUNTS NETS D’ ONDARA (MARINA ALTA)

L’ Ajuntament d’ Ondara ha instal.lat 2 mini punts nets per a la recollida selectiva i reciclatge de miniresidus, que ja donen servei a diferents indrets de la vila.

Ubicades estratègicament per tal de facilitar el reciclatge de petites deixalles domèstiques que abans s’ havien de portar fins a la deixalleria, als nous minipunts nets d’ Ondara podeu reciclar fins a 7 petits residus diferents, com ara: discos CD i DVD, cartutxos de tinta d’impressora, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, bombetes LED i de baix consum, i càpsules de café.

Gràcies al sistema original de bústies intercambiables, el Consistori s’assegura estar al dia en el reciclatge de miniresidus, i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els residus a recollir en funció de la demanda popular.

A més, els nous minipunts nets d’Ondara disposen de dos finestres de vidre dissenyades per la comunicació municipal, la qual cosa permet l’Ajuntament realitzar campanyes de comunicació de manera elegant i sostenible.

El nou servei de minipunts nets apropa el reciclatge de miniresidus als ciutadans, i alhora s’adapta a la perfecció a l’entorn urbà.

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

Llegeix la notícia al diari LAMARINAPLAZA

Tota la informació al voltant dels minipunts nets fent clic aquí.

Blipvert Recologics, 2023