MOLLET TANCA EL 2022 RECICLANT 2.980 KG. DE MINIRESIDUS A LES MINIDEIXALLERIES URBANES

2.980 Kg. Una xifra a valorar molt positivament tenint en compte, sobretot, que són petits residus d’ús domèstic que pesen molt poc, però a la vegada poden contaminar el medi si no es reciclen adequadament. Per exemple: una pila de botó pot pesar únicament 1 gram, però el seu mercuri podria arribar a contaminar l’aigua de tota una piscina olímpica.

Hores d’ara, la xarxa de minideixalleries de Mollet del Vallès ja acumula 48 tones de petits residus reciclats, exactament 47.988 Kg, xifra que posa les minideixalleries de Mollet entre les millors dades de reciclatge en el rànquing de tot el país.

Les minideixalleries estan específicament dissenyades i fabricades amb criteris de sostenibilitat per durar indefinidament. Durant tots aquests anys s’han anat fent -de manera regular- les feines de sanejament i repintat perquè llueixin sempre amb la lluminositat del primer dia.

CADA COSA AL SEU LLOC

A les minideixalleries urbanes de Mollet podeu reciclar taps de suro, cartutxos de tinta d’impressora, RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format, piles, bateries, acumuladors, i tot tipus de bombetes (convencionals, LED, i de baix consum). A més, tan sols substituint les bústies d’entrada, l’Ajuntament de Mollet va adaptant les minideixalleries per reciclar els nous residus emergents. Vés a saber quines rapoines guardarem al calaix en el futur.

Les minideixalleries també són un suport de comunicació ecològica que fomenta la solidaritat, la cultura i el comerç de proximitat.

 

LOCALITZACIÓ DE LA XARXA DE MINIDEIXALLERIES DE MOLLET. TRIA LA TEVA:

 1. Avinguda de Burgos – c/ Alzina
 2. Avinguda de la Llibertat – Plaça Major
 3. Avinguda de Burgos – Mercat
 4. Avinguda de la Llibertat – Mercat
 5. Avinguda Jaume I – Rambla Fiveller
 6. Rambla Balmes – c/ Anselm Clavé
 7. Ronda d´Orient – RENFE Estació de França
 8. c/ Riera – Rambla Pompeu Fabra
 9. Rambla de Pompeu Fabra – Plaça de Sant Vicenç
 10. Avinguda d´Antoni Gaudí – c/ Can Flequer
 11. Avinguda Jaume I – c/ Enric Morera
 12. Avinguda Jaume I – c/ Sol
 13. Avinguda Jaume I – c/ Gaietà Vinzia
 14. Rambla Nova – Col.legis Nous
 15. Rambla Nova – c/ Zorrilla
 16. c/ Joan Maragall – Estació del Nord
 17. c/ Francesc Layret – c/ Salvador Espriu
 18. Passeig de Ronda – Pío Baroja

 

Redueix, reutiliza, i com a última opció, recicla.
Blipvert Recologics, 2023.