NOU SERVEI DE MINIDEIXALLERIES A SANT FELIU DE GUÍXOLS (EMPORDÀ COSTA BRAVA)

Ha quedat instal.lat a Sant Feliu de Guíxols el servei de recollida selectiva i reciclatge de miniresidus domèstics mitjançant minideixalleries urbanes.
Es tracta de sis minideixalleries que hi s’han repartit per la ciutat de manera estratégica per facilitar el reciclatge dels petits residus d’ús domèstic que abans s’havien de dur fins a la deixalleria.
Els punts śón: Rambla Generalitat, la Rambla, sector del Monestir-La Corxera, Plaça Salvador Espriu, Rambla Portalet i Plaça de Miquel Murlà.
CADA COSA AL SEU LLOC
Les minideixalleries són contenidors que disposen d’una sèrie de dispòsits per tirar diferents tipus de residus de petit format, entre els quals hi ha petits aparells electrònics/elèctrics (RAEE), bombetes de baix consum i led, piles, bateries i acumuladors, cartutxos de tinta d’impressora i discos cd/dvd. Aquestes permeten a la ciutadania l’aportació de residus especials en diferents punts de Sant Feliu de Guíxols de forma còmoda i propera, reforçant el servei de deixalleria. El servei és ininterromput (7/24).
Cal destacar que per a residus més grans es disposa del servei gratuït de recollida de voluminosos trucant al
900 102 605.
QMUNICACIÓ EQLÒGICA (Q2)
A més, aquestes minideixalleries presenten l’oportunitat de retolar les dues cares amb la publicitat que s’hi vulgui anunciar, campanyes de sensibilització, o activitats que es duguin a terme.
Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.
Blipvert Recologics, 2022