OLESA DE MONTSERRAT INCORPORARÀ QUATRE MINIDEIXALLERIES URBANES REPARTIDES PEL MUNICIPI

Els punts de recollida facilitaran la tasca de reciclar els residus domèstics de petit format sense haver de desplaçar-se a la deixalleria. No substituiran les funcions pròpies d’aquesta, sinó que les complementaran.

La instal·lació de quatre minideixalleries serà una realitat a Olesa de Montserrat el mes de setembre, oferint així un nou servei de suport al reciclatge de petits materials més còmode i proper a la ciutadania. Les estacions de recollida, de petites dimensions, permetran el dipòsit de materials com piles, bateries de mòbil, CD-DVD, telèfons mòbils, cartutxos d’impressora i bombetes, tant de baix consum com convencionals i halògens.

Aquest mes de juliol va començar el nou contracte de la deixalleria municipal d’Olesa de Montserrat. Les millores s’aniran implantant durant el seu desenvolupament, però ja s’ha eliminat el servei de deixalleria mòbil, el qual suposava una elevada despesa pel poc ús que se li donava.

Per substituir-la, a partir del mes de setembre, es col·locaran quatre minideixalleries en diferents punts del municipi amb la intenció d’ampliar-les en els pròxims anys. Aquests punts de recollida consisteixen en un contenidor especial on es poden dipositar set fraccions diferents de residus que no es poden llançar als contenidors de recollida selectiva com CD’s, bombetes o residus d’aparells electrònics (telèfons mòbils, carregadors, auriculars, etc.)

Les quatre minideixalleries estaran repartides a diferents punts d’Olesa. La previsió és que s’ubiquin a l’Avinguda Francesc Macià a l’altura del carrer de Lluís Puigjaner, al carrer Vallés (entre el carrer d’Occitània i de l’Urgell), al carrer de Barcelona a l’altura de la Rambla de Catalunya i al carrer Anselm Clavé a l’atura del Molí d’Oli.

Les minideixalleries es financen amb la publicitat que s’hi anuncia i serveixen també de suport per donar a conèixer les campanyes de sensibilització, activitats i festes que es duen a terme al municipi al llarg de l’any. L’empresa adjudicatària del servei de manteniment i de buidatge de les les estacions de recollida és Blipvert.

Redueix, reutilitza, i com a última opció, recicla.

Veure la notícia original a www.olesademontserrat.cat