OLESA DE MONTSERRAT INSTAL.LA MINIDEIXALLERIES URBANES REPARTIDES PEL MUNICIPI

L’ Ajuntament d’ Olesa de Montserrat ha instal·lat minideixalleries urbanes que ja donen servei a ple rendiment a diferents indrets de la vila.

Ubicades estratègicament per tal de facilitar el reciclatge de petites deixalles domèstiques que abans s’ havien de portar fins a la deixalleria, a les noves minideixalleries d’ Olesa de Montserrat podeu reciclar fins a 7 petits residus diferents, com ara: discos CD i DVD, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, cartutxos de tinta d’impressora, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, i tot tipus de bombetes.

Gràcies al sistema patentat de boques intercambiables, el Consistori s’assegura estar al dia, i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els residus a recollir en funció de la demanda popular.

El servei de minideixalleries urbanes és molt pràctic ja que és ininterromput (24/7/365).

Aquest nou equipament també disposa de dos panells de comunicació ecològica, on l’ Ajuntament pot assabentar els ciudadans dels serveis que tenen a la seva disposició, d’una manera elegant i sostenible.

El servei integral, que inclou manteniment tècnic, neteja periòdica, fixació de cartells, i recollida i transport dels residus, és a càrrec de Blipvert Recologics, empresa especializada en el servei de minideixalleries urbanes i qualificada per l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya pel transport de residus perillosos como ara les piles o les bombetes de baix consum.

L’ aplicació web Blipvert Online pemet el Consistori controlar la situació de les minideixalleries i els pesos de recollida amb un sol clic.

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

Tota la informació al voltant de les minideixalleries urbanes fent clic aquí.

Nota de premsa interna. Blipvert Recologics, 2021.