RESTAURADA LA XARXA DE MINIDEIXALLERIES PER MINIRESIDUS DE BERGA

Aquesta setmana han finalizat els treballs de renovació de les minideixalleries urbanes de Berga, que han estat sanejades, restaurades, repintades, i modernitzades (s’han substituit les antigues boques de pictogrames per les noves boques d’entrada amb fotografia dels residus).

Una altra bona notícia són els percentatges de recollida de les minideixalleries, que ja han superat les 8 tones (exactament 8.691 kg.) de petits residus d’ús domèstic reciclats. Una dada a valorar molt positivament tenint en compte, sobretot, que són petits residus  que pesen molt poc però que, tanmateix, contaminen molt si no es tracten adequadament. Per a mostra, un botó: una pila de botó pesa només un gram, però el seu mercuri podria arribar a contaminar l’aigua de tota una piscina olímpica.

CADA COSA AL SEU LLOC.

A les minideixalleries de Berga podeu dipositar discos CD/DVD, cartutxos de tinta d’impressora, tot tipus de RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) de petit format, piles, bateries i acumuladors, i bombetes de tot tipus, baix consum i LED. Les minideixalleries urbanes consoliden l’aposta de Berga per la recollida selectiva, que és el moment decisiu en el procés de reciclatge dels residus domèstics.

LES MINIDEIXALLERIES URBANES SÓN DE FERRO, I SABEM COM DEIXAR-LES COM NOVES DE MANERA SOSTENIBLE.

 

La xarxa de minideixalleries de Berga està en servei les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

Blipvert Recologics, 2022