Sant Boi (BARCELONA) La minideixalleria del Mercat de Ciutat Cooperativa ja està operatiu

La nova instal·lació a Sant Boi de Llobregat facilita el tractament adequat dels residus especials i fomenta el reciclatge i l’aprofitament de materials.

El passat cap de setmana es va inaugurar la minideixalleria del Mercat de Ciutat Cooperativa, situada a un edifici annex. La instal·lació permetrà la recollida selectiva correcta dels residus generats al mercat i, d’altra banda, compta amb una minideixalleria de barri destinada al veïnat, per facilitar el reciclatge de deixalles especials que, per la seva toxicitat, no es poden recollir a casa (piles, fluorescents, oli de cuina, petits electrodomèstics, etc.). La inauguració va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, el tinent d’alcaldia de Ciutat Sostenible, Josep Puigdengolas, la regidora de Salut Pública, Ció Lerma, i el regidor de barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, Javier López.

A més aquest equipament ambiental de recollida selectiva de deixalles permet abocar residus que no es poden llençar als contenidors del carrer. La nova instal·lació facilita el tractament adequat dels residus especials i fomenta el reciclatge i l’aprofitament de materials. Alhora, s’evita la contaminació i es té cura de l’entorn.

El servei funciona els dissabtes en horari de matí (de 10 a 14 hores). La resta de dies i els festius, les persones usuàries podran fer servir les bústies exteriors de la minideixalleria per dipositar els residus.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

Enllaç a la notícia original:

https://www.lapremsadelbaix.es/noticies/medi-ambient/13786-la-minideixalleria-del-mercat-de-ciutat-cooperativa-ja-esta-operatiu.html

http://www.santboi.cat/minideixalleria

http://www.sbn.cat/2016/07/11/la-minideixalleria-de-ciutat-cooperativa-ja-esta-en-funcionament/