LES MINIDEIXALLERIES DE MONTCADA I REIXAC VAN RECOLLIR MÉS D’UN TONA DE RESIDUS DURANT L’ANY 2020

Aquesta xifra, amb un percentatge majoritari de piles i bateries de mòbil, suposa un augment de més del 50% respecte al 2019.

Les vuit minideixalleries urbanes que hi ha repartides al municipi van recollir durant l’any 2020 un total de 1,4 tones de productes usats per al seu reciclatge, el que suposa un augment del 53,85% respecte als 910 kilograms que es van obtenir al 2019. Del total, el major percentatge van ser les 53.000 unitats de piles i bateries de mòbil que van pesar 1,06 tones. La resta es reparteix en 3.125 petits aparells elèctrics i electrònics (125 kg), 3.000 cartutxos d’impressora (75 kg), 4.200 cds i dvds (70 kg) i 1.125 bombetes de baix consum (75 kg). Aquesta xifra s’han d’afegir els 520 kg de piles que es van recollir durant tot l’any als 11 mupis que hi ha al municipi i que permeten fer també aquest reciclatge.

Les vuit minideixalleries estan instal·lades al municipi des del gener de 2019 i tenen fins a set compartiments que serveixen per reciclar: piles de botó, bateries de telèfons mòbils, CD i DVD, bombetes incandescents, halògenes i de baix consum, telèfons mòbils i carregadors, tòners i cartutxos de tinta i cintes de casset i vídeo. Aquesta és la localització de les diferents minideixalleries instal·lades a Montcada i Reixac:

Carrer Reixagó / Molí (Can Sant Joan)
Plaça Lluís Companys (Montcada Centre)
Passeig de Rocamora / Carrer Guadiana (Montcada Centre)
Camí de la Font Freda / Rambla Països Catalans (Montcada Nova)
Carrer Baix de Sant Pere / Puigcerdà (Mas Rampinyo)
Passeig Sant Jordi / Carrer Verdi (Mas Duran)
Avinguda Terra Nostra / Carrer Alzina (Terra Nostra)
Carrer de la Circumval·lació / Petúnies (Can Cuiàs)

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac. Fes clic aquí per veure la notícia original.

Notícia a laveu.cat