SANT FRUITÓS DE BAGES INSTAL.LA LA SETENA MINIDEIXALLERIA I COMPLETA LA XARXA URBANA

SEGONS ELS ANTICS, EL 3 CREA I EL 7 ORDENA.

Al setembre de 2018, l’Ajuntament de Sant Fruitós va posar en servei sis minideixalleries al municipi, dues al nucli i la resta a les quatre urbanitzacions. Es tractava del primer municipi de la comarca en fer ús d’aquest tipus de contenidors, que permeten recollir i emmagatzemar de manera selectiva SET (7) residus diferents i facilita que els usuaris no hagin de desplaçar-se a la Deixalleria Municipal.

Ara, després d’una llarga espera marcada per les circumstàncies especials, l’Ajuntament ha donat llum verda a la instal.lació de minideixalleria que havia quedat pendent i que ha quedat instal.lada avui a l’entrada de Sant Fruitós, davant del supermercat Consum.

És la TERCERA al nucli urbà, la SETENA del total, i la que tanca aquest circle virtuós de l’economia circular.

La resta de minideixalleries urbanes les trobareu situades a les principals vies de pas tant del nucli com de les urbanitzacions. Concretament hi ha 2 més al nucli urbà, una a la cantonada entre els carrers Carles Buïgas i Sallent i l’altra davant del Pavelló Municipal d’esports. Les altres 4 són a urbanitzacions: a Torroella de Baix a la zona del parc infantil, a La Rosaleda a l’entrada a la urbanització, a Les Brucardes i a Pineda de Bages.