BIGUES I RIELLS (BARCELONA) INSTAL.LA UNA MINIDEIXALLERIA PER RESIDUS DE PETIT FORMAT

Instal·lada una minideixalleria a l’avinguda Prat de la Riba

L’Ajuntament ha instal·lat una minideixalleria a l’avinguda Prat de la Riba, davant del pavelló, per a la recollida selectiva i posterior reciclatge de residus de petit format.

Concretament, els residus que s’hi poden dipositar són: CD’s i DVD’s, cartutxos d’impressora, aparells elèctrics i electrònics, piles i bateries de mòbil, i bombetes de baix consum.

Aquesta minideixalleria estarà gestionada per l’empresa vallesana Blipvert, S.L., amb la qual s’ha signat un conveni per dur a terme el servei integral consistent en la fabricació, el manteniment i la neteja periòdica de la minideixalleria, la recollida dels residus, la classificació i el seu reciclatge.

El contenidor disposa de dos panells per a exposa publicitat, la qual cosa permet el finançament del servei. Les empreses interessades en posar publicitat en aquests espais es poden posar en contacte amb la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Bigues i Riells, al telèfon 607 799 689.

Font: Ajuntament de Bigues i Riells
http://www.biguesiriells.cat/public/noticia/520/Instal·lada_una_minideixalleria_a_l%27avinguda_Prat_de_la_Riba_/
https://www.somvalles.cat/noticia/20639/bigues-i-riells-installa-una-minideixalleria-que-permet-la-recollida-selectiva-i-posterior