SANT VICENÇ DE MONTALT (BARCELONA) L’Ajuntament instal·la dues minideixalleries per fomentar el reciclatge

Minideixalleries

Amb l’objectiu de fomentar el reciclatge de petits residus entre la ciutadania, aquest matí s’han instal·lat dues minideixalleries urbanes que es podran trobar al carrer Montseny, a la vorera d’accés al supermercat Sorli, i  la riera del Gorg, a l’alçada de l’entrada al pàrquing de la zona esportiva.

S’hi podran reciclar petits residus especials d’ús domèstic com cd’s i dvd’s, cartutxos de tinta, aparells elèctrics i electrònics petits, piles i bateries i també bombetes led i de baix consum. D’aquesta forma s’espera reduir la quantitat d’aquests materials que encara es troben al contenidor de rebuig.

Les minideixalleries són uns plafons fixes d’uns 2 metres d’alt per 1 d’ample i només 26 cm de profunditat amb compartiments destinats a recollir aquests petits residus.

La instal·lació d’aquests punts de reciclatge s’ha fet a través de l’empresa Blipvert SL, que assumeix el cost de la instal·lació. L’empresa també s’encarregarà de la neteja i el manteniment dels plafons i de la recollida dels residus i el seu transport a reciclatge.

Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

http://www.svmontalt.cat/document.php?id=15277