NOVA EXPOSICIÓ A LES MINIDEIXALLERIES DE MONTCADA I REIXAC

La exposició a les minideixalleries parla sobre la generació i la correcta separació dels residus. La mostra és una adaptació dels plafons informatius que acompanyen l’EcoTruck en les seves visites pel municipi.

Les vuit minideixalleries del municipi acullen l’exposició itinerant ‘Residus’, una adaptació del recull informatiu que acompanya l’EcoTruck –la unitat mòbil d’educació ambiental de l’Ajuntament– durant les seves visites per la ciutat. La mostra està elaborada com un relat i el punt de partida és la minideixalleria de la plaça Lluís Companys, que incorpora un plafó amb el recorregut idoni per seguir l’exposició: plaça Lluís Companys, passeig Rocamora/carrer Guadiana, camí de la Font Freda/Rambla dels Països Catalans, carrer Baix de Sant Pere/carrer Puigcerdà, passeig Sant Jordi/carrer Verdi, avinguda Terra Nostra/carrer Alzina, carrer Reixagó/carrer Molí i carrer Circumval·lació/carrer Petúnies.

La mostra reflexiona sobre el paper de la ciutadania en la generació de residus en comparació amb la resta de la natura, mostra com és possible aprofitar al màxim els residus, els tipus de deixalles que existeixen, els sistemes de recollida, explica com fer una recollida selectiva efectiva i qüestions com ara el comerç de proximitat o l’economia circular, entre d’altres.

L’exposició sobre residus és una producció de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, amb textos elaborats per l’associació Ripollet Natura –encarregada de la gestió de les visites de l’EcoTruck– i il·lustrada pel dibuixant Javigaar.

Llegir la notícia original al web de l’Ajuntament de Montcada i Reixac