VILABLAREIX (GIRONA) JA DISPOSA DE DUES MINIDEIXALLERIES PER RECOLLIR RESIDUS DE PETITES DIMENSIONS

Minideixalleries a Vilablareix

Vilablareix ja disposa de dues noves instal·lacions destinades a recollir residus de petites dimensions. Aquestes instal·lacions s’anomenen Minideixalleries i es troben situades una, al C/Pirineus, a la vorera frontal de la Llar d’Infants i, una altra, a la plaça Perelló, davant l’Ajuntament.

Mini deixalleria

La “minideixalleria urbana” és un nou sistema de contenidor en el qual s’hi pot dipositar, per al seu futur tractament, diferents residus sòlids de petit format que per la seva naturalesa caldria portar a la deixalleria. Aquest sistema de contenidor conté set dipòsits individuals, independents i estancs que faciliten la recollida de múltiples residus sòlids urbans d’ús domèstic i de reduïdes dimensions. El contenidor està dissenyat per la recollida de petits residus, com són:

La recollida selectiva d’aquests residus possibilita el seu reciclatge, i la separació i recuperació dels seus components, que poden ser tòxics, com és el cas de les piles, bateries de mòbil o CD’s.

Els resultats de la recollida de petits residus a través de les dues minideixalleries del municipi de l’any 2009 els podeu consultar en l’informe de resultats de recollida de petits residus l’any 2009 .

Per veure fotografies de les minideixalleries de Vilablareix podeu descarregar el document de fotografies de mini deixalleries

Font: Ajuntament de Vilablareix

http://www.vilablareix.cat/guia-del-poble/equipaments-municipals/ludoteca-les-orenetes?id=110