Minideixalleries Blipvert: 24 hores / 365 dies

 

Els serveis de recollida i tractament de residus són activitats essencials per a ciutats i pobles i, per aquest motiu, han mantingut la seva activitat amb una constància admirable durant aquestes setmanes de confinament.

Al contrari, la majoria d’instal·lacions locals o comarcals de recollida de residus (conegudes com a Punts Nets) han romàs tancades al públic, perquè s’ha considerat que no són essencials, que la ciutadania pot mantenir temporalment als mateixos domicilis els drets que habitualment es dipositen en els centres de reciclatge.

Fins i tot, en alguns casos, les autoritats locals han demanat de manera explícita que els ciutadans que “guardin” alguns residus a casa a l’espera què els centre de recollida tornin a obrir les seves portes.

És una bona opció provisional, per descomptat, però si una cosa ha quedat clara durant aquest confinament és el servei de les Minideixalleries Blipvert ha passat la prova de la crisi sanitària amb molt bona nota.

 

No tancar el servei ha estat la millor manera de no saturar el sistema.

 

El servei de les Minideixalleries Blipvert ha restat obert i reciclant a ple rendiment, sense interrupcions, les vint-i-quatre hores i els set dies de la setmana. El seu disseny vertical i TOTALMENT OBERT ha permès als ciutadans reciclar amb “normalitat” els petits residus sense tocar res. Sense necessitat d’acumular residus contaminants a casa, i respectant el distanciament.

Amb responsabilitat, amb esperança, amb il·lusió: cuidem el present per a gaudir del futur.

 

 

Si t’ha interessat aquest article:

 

Minideixalleries Blipvert: el reciclatge confortable

MINIDEIXALLERIES BLIPVERT: QUÈ DIUEN DE NOSALTRES A…?