Publicitat de qualitat per a visibilitzar el comerç de proximitat

 

Els comerços de proximitat, els que viuen al nostre municipi o el nostre barri, a la plaça més concorreguda o a pocs carrers de distància de casa nostra, aquells als que podem arribar passejant, ens poden proporcionar una atenció personalitzada, calidesa, varietat i especialització.

Però, sovint, els comerços locals de proximitat requereixen mecanismes que augmenten la seva visibilitat i ens recorden que estan allà, ben a prop de nosaltres, per a proporcionar-nos els serveis o productes que necessitem en el dia a dia.

 

Els avantatges del comerç de proximitat

 

 

Molt a prop, a un “passeig” de distància

 

Les botigues i comerços del teu barri o municipi tenen l’enorme avantatge de permetre’t conèixer a la persona que t’atén, de crear amb ell o ella una complicitat a “l’antiga”, de sentir-te ben assessorat per algú que forma part del teu entorn i de la teva vida.

 

Tracte personalitzat, confiança i especialització

 

En el comerç local et trobes amb persones que coneixen bé els seus productes i que escoltaran totes les teves necessitats, especialistes que t’aconsellaran (perquè saben que tu ets un dels seus), et dedicaran tot el temps que necessitis i s’implicaran fins que trobis la millor solució, ja sigui un producte o el millor servei.

 

Diversos i especialitzats

 

El comerç de proximitat nodreix al teu municipi d’establiments variats, diversos i especialitzats en un tipus de producte o servei, aconseguint que molt a prop de tu, a pocs carrers, trobis tot el que necessites.

 

Compra més ecològica i sostenible

 

Per apropar-te a un comerç de proximitat no necessites pujar al cotxe, traslladar-te i “cremar” gasolina, no necessites perdre temps esperant que la teva compra arribi a casa.

A més, generaràs menys residus i no contribuiràs al deteriorament del planeta comprant productes enviats per correu o missatgeria i aparatosament empaquetats en capes i capes de paper, cartró i plàstic.

 

Publicitat amigable: + Visibilitat per als comerços de proximitat

 

 

Els avantatges dels comerços de proximitat són moltes, les coneixem, però no sempre les tenim presents, i massa sovint “passem de llarg” i optem per pujar al cotxe i fer quilòmetres fins a un centre comercial o, simplement, busquem per internet i esperem que un missatger ens ho porti a casa.

Per això, per a facilitar als teus clients que trobin el teu negoci, comptes amb la possibilitat de fer “publicitat amigable” a les Minideixalleries de proximitat Blipvert Recologics.

 

Quins són els beneficis de visibilitzar el teu comerç a les Minideixalleries Blipvert?

 

 

Les Minideixalleries són contenidors urbans de recollida selectiva dissenyats per a dipositar en elles residus domèstics, però també han estat pensats per a ser un suport publicitari local que facilita la inserció d’anuncis publicitaris d’empreses i institucions ubicades al teu municipi o molt pròxim a ell.

A l’estar sempre ubicats en zones de pas de vianants, és molt fàcil que centenars de persones passin cada dia per davant de les Minideixalleries que, 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, mostren i donen visibilitat a la teva empresa, els teus productes o els teus serveis.

Amb publicitat a les Minideixalleries de proximitat, multipliques la teva presencia i “recordes” als teus veïns que molt a prop, sense necessitat de trasllats innecessaris, mentre van a passejar, poden gaudir dels teus productes, trobar assessorament i aconseguir serveis de qualitat.

 

Com contractar una campanya publicitària a les Minideixalleries Blipvert?

 

 

Emplena el formulari de contacte que apareix a la web, o escriu-nos un mail a blipvert@blipvert.es, o truca’ns al número de telèfon 93 846 71 85, i t’informarem de totes les possibilitats i avantatges de contractar una campanya publicitària de proximitat a les Minideixalleries Blipvert.