Campanyes publicitàries a les Minideixalleries Blipvert

 

Les Minideixalleries són contenidors urbans de recollida selectiva dissenyats per Blipvert Recologics per a què, d’una manera fàcil i còmode, dipositem en elles els petits residus domèstics com les piles, bateries, tota mena de RAEE de petit format, bombetes, cd’s, cartutxos d’impressora, etc.

Però les Minideixalleries estan pensades per quelcom més.

A l’estar ubicades als principals carrers, avingudes i places de poble, ciutats i municipis, sempre en zones de pas de vianants, les nostres Minideixalleries són també una magnífica oportunitat per a la comunicació ecològica.

Una comunicació neta i efectiva per als Ajuntaments, però també per a donar a conèixer, mostrar i promocionar la teva empresa, els teus productes o els teus serveis, i col·laborar amb el medi ambient.

 

Publicitat de proximitat efectiva i ecològica a Minideixalleries Blipvert

 

Cada minideixalleria de proximitat disposa de dos panells per a la inserció de campanyes publicitàries, protegits amb vidres de seguretat homologats per al seu ús a la via pública.

Elegants en la seva estètica, amb un disseny modern que s’adapta i s’integra a l’espai urbà, pràctics i útils per a un reciclatge eficient i net, són també un magnífic “altaveu” per al teu negoci, un suport publicitari local que facilita la inserció d’anuncis publicitaris d’empreses ubicades al teu municipi o molt pròxim a ell.

 

 

Quins són els avantatges de les campanyes publicitàries a les Minideixalleries Blipvert?

 

Publicitat sempre “visible”

Les campanyes publicitàries a les Minideixalleries “funcionen” les 24 hores del dia als espais de major concentració de públic.

 

Proximitat amb els teus clients

Al teu municipi, ciutat o barri, sempre ubicades als principals carrers i places, ben vistes i pròximes a tu.

 

Elegant i pràctic

Per les seves mesures i el seu disseny, són un element urbà modern i amigable, són un sinònim de seguretat, confort i eficàcia, i criden l’atenció d’una manera delicada però efectiva, assegurant milers d’impactes per al teu negoci.

 

La fixació de la cartellera és còmoda, ràpida i senzilla

Retirar i col·locar la cartellera es realitza de manera fàcil i còmoda, amb prou feines es triguen uns minuts.

 

Com contractar un anunci publicitari a la Minideixalleria de proximitat?

 

 

Emplena el formulari de contacte que apareix a la web, o escriu-nos un mail a blipvert@blipvert.es, o truca’ns al número de telèfon 93 846 71 85, i t’informarem de totes les possibilitats i avantatges de contractar una campanya publicitària de proximitat a les Minideixalleries Blipvert.

 

 

https://www.sommollet.cat/noticia/51555/minideixalleries-mollet

LES MINIDEIXALLERIES DE MOLLET (BARCELONA) JA HAN RECOLLIT MÉS DE 40 TONES DE PETITS RESIDUS