NOU SERVEI DE MINIDEIXALLERIES PER MINIRESIDUS A BEGUR (COSTA BRAVA)

L’ Ajuntament de Begur ha instal·lat minideixalleries urbanes que ja donen servei a ple rendiment a diferents indrets de la vila, ubicades estratègicament per tal de facilitar el reciclatge de miniresidus domèstics que abans s’ havien de portar fins a la deixalleria.

A les noves minideixalleries de Begur podeu reciclar fins a 7 fraccions diferents, com ara: piles, bateries i acumuladors, cartutxos de tinta d’impressora, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, telèfons mòbils i tot tipus de bombetes, de baix consum i LED.

Gràcies al original sistema de boques intercambiables, el Consistori s’assegura estar al dia, i la possibilitat (si escau) d’actualitzar els residus a recollir en funció de futures demandes de reciclatge.

Aquest nou equipament també disposa de panells de comunicació municipal, on l’ Ajuntament pot assabentar els ciudadans dels serveis i activitats que tenen a la seva disposició, i fer promoció del civisme d’una manera elegant i sostenible. El servei de minideixalleries urbanes és molt pràctic ja que és ininterromput (7/24).

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

Tota la informació al voltant de les minideixalleries urbanes fent clic aquí.

Blipvert Recologics, 2022.