CRUÏLLES, MONELLS I SANT SADURNÍ DE L’HEURA JA TENEN MINIDEIXALLERIES PER MINIRESIDUS

L’ Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ha instal·lat quatre noves minideixalleries urbanes que ja donen servei a les diferents entintats de població de la vila de l’Empordanet. Per ser pobles de marcat caràcter medieval, el Consistori s’ha decidit pel model rústic.

Ubicades estratègicament per tal de facilitar el reciclatge de petites minideixalles domèstiques, a les noves minideixalleries de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, podeu reciclar fins a 7 petits residus diferents, com ara discos CD i DVD, cartutxos de tinta d’impressora, aparells electrònics i elèctrics (RAEE) de petit format, tot tipus de piles, bateries i acumuladors, i tot tipus de bombetes (LED i Baix Consum).

Gràcies al sistema patentat de boques intercambiables, el Consistori s’assegura estar al dia, i la possibilitat (si escau) d’actualitzar en un futur els residus a recollir. El servei de minideixalleries urbanes és molt pràctic ja que és ininterromput i sempre estan en servei.

A més, aquests nous equipaments també disposen de dos panells de comunicació ecològica, on l’ Ajuntament pot assabentar els ciudadans dels altres serveis de reciclatge que tenen a la seva disposició, d’una manera elegant i sostenible.

El servei integral, que inclou manteniment tècnic, neteja periòdica, fixació de cartells, i recollida i transport dels residus, és a càrrec de Blipvert Recologics, empresa especializada en el servei de reciclatge de miniresidus amb minideixalleries urbanes, i qualificada per l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya pel transport de residus perillosos como ara les piles o les bombetes de baix consum.

REDUEIX, REUTILITZA, i com a última opció, RECICLA.

Tota la informació al voltant de les minideixalleries urbanes fent clic aquí.

Blipvert Recologics, 2022.